Barbecue huren

Barbecue huren

Zoekt u een goede barbecue voor een betaalbare prijs? Bij Jumping Zaanstad bent u aan het juiste adres. Hier kunt u een of meerdere barbecues huren. De barbecues worden schoon geleverd, inclusief gasslang en drukregelaar. Bovendien worden de barbecues verhuurd met een geëmailleerde braadpan. Kortom; de barbecue wordt compleet geleverd, zodat u direct kunt beginnen met bakken.

De zomerse avonden in Nederland zijn helaas schaars. Een barbecue-avond valt vaak moeilijk te plannen, omdat het slechte weer nog wel eens roet in het eten wil gooien. Daarom willen veel mensen niet investeren in een goede barbecue: de barbecue wordt toch maar een paar keer per jaar uit de schuur gehaald om lekker te kunnen barbecueën. Bovendien gaat de kwaliteit van een barbecue er niet op vooruit wanneer de barbecue de meeste tijd doorbrengt in de schuur of onder een zeiltje in de tuin. Voor die paar keer per jaar dat u wel kunt genieten van een lekkere zomerse avond, is het daarom in verhouding goedkoper om een barbecue te huren. De barbecues van Jumping Zaanstad zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en worden compleet geleverd. Indien gewenst kunnen wij de barbecue op de afgesproken tijd en plaats leveren en na afloop kunnen wij de gehuurde barbecue uiteraard ook weer ophalen. U kunt er echter ook voor kiezen om de barbecue zelf op te halen bij ons op kantoor. De keuze is aan u.

Jumping Zaanstad verhuurt ook andere partyartikelen om uw barbecue-avond compleet te maken. Denk aan tafels en stoelen. Of een partytent, zodat u bij onverwachte weersomstandigheden, zoals regen en wind, toch lekker droog en warm kunt zitten. Ook voor serveerschalen, serviesgoed en glazen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden alles te huur aan voor een gezellige avond.

Heeft u interesse in het huren van een barbecue en/of andere partyartikelen? Neem dan nu contact met Jumping Zaanstad op. Wij helpen u graag verder.