Decoratie huren

Ballonnen en Decoratie

Ballonnen, ballonnendecoratie of feestdecoratie is inmiddels veel gebruikt bij verschillende evenementen, trouwerijen, verjaardagen of gewoon als er iets te vieren is. Iedereen heeft wel eens een ballonboog of ballonnepilaren gezien of misschien zelfs wel eens gebruikt voor een evenement. Elke saaie ruimte kunnen wij om tover tot een waar sprookje! Wij bezorgen in heel Zaanstreek; Zaandam, Oostzaan, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Assendelft en Haarlem, Purmerend en omstreken.

Is er een kleine op komst of net geboren?
Zoekt u een origineel cadeau of sfeervolle aankleding voor de thuiskomst of babyshower, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een ballonnen slinger, een ballonnen boog of wellicht wel een luchtballon. Wij hebben zelfs een opblaasbare baby van 3 meter hoog om voor de deur te zetten zodat het niemand kan ontgaan dat kleine is geboren.

Ballonnen horen bij een verjaardag net als de taart en de slingers!
Ballonnen zijn natuurlijk net als taart en slingers niet weg te denken bij een verjaardag. Wij leveren veel verschillenden soorten decoratie om de verjaardag aan te kleden. U kunt hierbij denken aan helium gevulde ballonnen decoratie maar ook aan ballonnen met leeftijdsopdruk voor bijvoorbeeld een 50ste verjaardag.

Laat u verbazen over ballonnen op uw trouwerij!
De huwelijksdatum is vastgelegd en de trouwplanning moet worden gemaakt. Een hectische maar leuke tijd breekt aan. Los van de locatie, trouwringen, trouwkaarten, trouwjurk en trouwpak zult u ook moeten bedenken hoe u uw trouwerij gaat aankleden. Van tafeldecoratie tot ballonnen boog, van ballonnen oplating tot ballonnen geschenk en van klein tot groot, kortom allerlei decoratie voor uw bruiloft en voor DE dag.

Ballonnen pilaren, Ballonnen Boog, Ballonnen trosjes kortom voor al u ballonnen decoratie bent u bij Jumping Zaanstad aan het juiste adres.

Bel of mail ons voor vragen of een prijsopgave.
075-7716662 of info@jumpingzaanstad.nl